Etter Casper Ruud og Viktor Durasovic’ seier over Ukraina i fjor, venter Kasakhstan i Oslo Tennisarena 4. og 5. mars.

Oppgjøret er, i tillegg til flere andre turneringer VG+ Sport nå har sikret seg rettighetene til, i det norske tennisessets planer for det kommende halvåret. Gjennom 2022 får du se hele 12 ATP-turneringer som abonnent. Ruud har tidligere vært i finalen eller vunnet fire av disse, og kommet til kvart- og semifinale i ytterligere tre.

Ofte stilte spørsmål: Dette er VG+ Sport

– Casper Ruuds finaleplass i Kitzbühel i 2019 var et av de første liveeventene på VG+, og siden er tennisturneringene blitt noe av det vi ser aller mest frem til å vise hvert år. I fjor viste vi tre turneringer på VG+ Sport, og at vi allerede har sikret abonnentene hele 13 turneringer for 2022 er vi strålende fornøyde med, sier rettighetssjef i VG, Aslân Farshchian.

Årets første turnering er i Montpellier neste uke, og i løpet av våren får du blant annet se Chile Open og Geneva Open, hvor Casper Ruud de to siste årene har henholdsvis en annenplass og en turneringsseier.

Alt du trenger for å se turneringene og annen direktesendt sport er et abonnement med VG+ Sport.

Dersom du kjøpte VG+ før 15. juni 2021 har du automatisk tilgang til VG+ Sport. Dersom du har kjøpt VG+ etter 15. juni må du oppgradere abonnement ditt til VG+ Sport for å se kampene. Oppgradering av abonnement kan du gjøre her.

I tillegg til tennis, kan du denne våren blant annet se Serie A, NBA, den spanske og italienske cupen, samt norske treningskamper i fotball og boksestevner live på VG+ Sport. Her finner du fortløpende oversikt over kommende kamper og turneringer.