− Det er en sånn «fantasy»-variant. Jeg har ikke helt peiling på de greiene der, jeg da. Jeg fikk spørsmål på Twitter fra Roy Ulvmoen som driver NHL-podkasten «NHL-prat». Jeg fikk linken, gikk inn og lagde et lag med «Blaker’n», sier Fredrik Larsen til VG.

NHL Bracket Challenge er et spill hvor deltagerne skal tippe resultatene i Stanley Cup-sluttspillet. Sluttspillet skjer etter grunnspillet i NHL, hvor de beste lagene i øst og vest møter hverandre i jakten på en finaleplass. Inne på sidene deres oppgir de at de har minst 700.000 deltagere.

KAN SLÅ 700.000: Fredrik «Blaker’n» Larsen kan stikke av med seieren i NHL Bracket Challenge. Foto: Privat

− Jeg har sett mye NHL i år og er veldig fan av Florida Panthers som spiller offensiv hockey. Så jeg var litt sugen på å bare ta ut et lodd og spille på den, men så har jo alt av resultater bare føket inn, ler «Blaker’n» - kjent fra blant annet TV-serien med samme kallenavn som han selv, nemlig «Blaker’n».

Larsen deler førsteplassen i spillet med tre andre, men ingen av konkurrentene har Florida Panthers som vinner.

Dersom Panthers slår enten Dallas Stars eller Vegas Golden Kings i Stanley Cup-finalen, ender nordmannen opp med seieren.

− Hvis Florida vinner, tar jeg hele kaka. Det er helt sykt, sier han.

Larsen synes det er stas å være i posisjon til å kunne vinne hele spillet, men irriterer seg over premiepotten.

− Det er kult, det, men det skulle vært pengepremier! Hadde alle kommet inn i spillet med en hundrelapp hver hadde det vært «cash», sier han.

Men litt blir det likevel. NHL skriver på sine nettsider at vinneren av spillet vil få muligheten til å kunne delta på et NHL-arrangement i 2023/2024-sesongen. Verdien skal være opp mot 5.000 dollar (50.000 kroner).

− Jeg vet ikke helt hvordan det der foregår. Jeg synes bare det er kult å kødde og melde litt, sier Larsen om den potensielle premien.