ST. LOUIS BLUES - CHICAGO BLACKHAWKS 3–4

Andreas Martinsen scoret sitt første mål for Chicago Blackhawks i kampen mot St. Louis Blues i NHL natt til torsdag. Blackhawks vant kampen 4-3.

• Se scoringen i videoen øverst i artikkelen!

Etter fine kombinasjoner i Blackhawks-angrepet fikk Martinsen pucken like foran mål. Med et kvikt håndledd sendte han pucken gjennom beina på Blues-målvakten og reduserte til 1-1 i første periode. Fem minutter tidligere hadde Robert Bortuzzo gitt hjemmelaget ledelsen.

Blues begynte så å dra ifra i midtperioden ved å sette inn to mål etter knappe seks minutter. Men Blake Hillman reduserte før periodeslutt og stillingen sto 3-2 til Blues.

Halvveis ut i siste periode utlignet Alex DeBrincat, og ni sekunder før kampslutt sørget Duncan Keith for at Blackhawks stakk av med seieren.

PÅ SCORINGSLISTEN: En glad Andreas Martinsen feirer med lagkamerat Duncan Keith. Foto: Jeff Curry / NTB scanpix

God kamp

Martinsen, som hadde 14.03 minutter på isen, noterte seg for fem skudd på mål – flest av alle på Blackhawks. Trener Joel Quenneville sier seg enig i at Martinsen leverte en god match.

– Martinsen var kanskje vår mest effektive spiller i dag, sa han.

Selv er Martinsen mest fornøyd med at laget stakk av med seier.

– Først og fremst var det godt å få en seier. Det er alltid gøy å vinne. Det var en morsom kamp. Jeg kjenner at jeg har blitt mer og mer komfortabel der ute. Det er alltid moro å spille med lave skuldre og selvtillit, sier Martinsen til Nettavisen.

PÅ PUCKEN: Andreas Martinsen kontrollerer pucken i første periode av kampen mot St. Louis Blues natt til torsdag. Foto: Jeff Roberson / AP / NTB scanpix