– For dere, for oss! skriver Tuttosport på sin avisforside søndag, med bilde av en jublende Roberto Mancini. Tennis-stjernen Matteo Berrettini får også plass på avisforsiden:

Det er nemlig ikke bare de italienske landslagsspillerne som skal kjempe om trofé på engelsk gress i dag: Berrettini skal noen timer tidligere møte Novak Djokovic til Wimbledon-finale.

Men det er i all hovedsak kveldens EM-finale som er i fokus, også i Italia. «Gli Azzurri» og England møtes til EM-finale på Wembley klokken 21.00.

Vi må også ta med denne avisforsiden fra den skotske avisen The National - som har Italia-trener Roberto Mancini på forsiden. Mancini har i avisen fått rollen som den skotske nasjonalhelten William Wallace, som triumferte og engelskmennene på 1300-tallet.

– Redd oss, Roberto, du er vårt siste håp. (Vi takler ikke 55 nye år der de snakker om dette), skriver avisen, med referanse til at det er 55 år siden sist England vant en internasjonal tittel.

Foto: Faksimile, The National

Men tilbake til de italienske og engelske avisene; dette skriver de.

– Gjør dem blåe, står det på La Gazzetta Sportivas forside, med bilder av Jorginho, Federicho Chiesa og Roberto Mancini hengende over en trone. Under overskriften står det:

– Italia kjemper med England for den europeiske tronen.

Corrierre dello Sport går for tittelen «En så stor kjærlighet» på sin forside - igjen med jublende italienske stjerner.

De italienske avisforsidene kan du se i billedgalleriet under:

Engelske avisforsider vier nærmest utelukkende all spalteplass til kveldens finale. Det drømmes på sedvanlig vis til at fotballen skal komme hjem, og avisforsiden som kanskje skiller seg ut kommer fra The Sunday Times, som har sitert Henry V på en svært patriotisk avisforside.

Daily Star går for Harry Kane i rustning med en henvisning til Julius Caesar, men finner også ute til venstre plass til Gareth Southgates lykkeslips.

– For dronning og land, skriver Sunday Express på sin avisforside.

Og så ville det ikke vært engelske avisforsider uten ordspill:

– We Kane be heroes, pryder Daily Mirror, med England-stjerne Harry Kane i front og en tydeligvis henvisning til David Bowie-hiten «Heroes».

Se alle forsidene i billedgalleriet under:

Før finalen:

50 av 51 kamper har blitt spilt - og i kveld er det duket for den aller siste: EM-finalen mellom England og Italia.