– Vi er utrolig skuffet, for vi skulle vunnet og vi skulle ha «drept» kampen i den første omgangen. Vi hadde så mange sjanser. Det skulle vært to eller tre null til pause, sier United-manager Ralf Rangnick til Viaplay etter kampen.

Etter 1–1 ved ordinær tid og ingen av lagene fant veien til nettmaskene i ekstraomgangene, gikk fjerderunde-kampen av FA-cupen til straffer.

Der vartet begge lag opp med scoring etter scoring, før det i straffe nummer 16 sto og falt på 19 år gamle Anthony Elanga. Og svensken blåste ballen høyt over. Dermed er United ute av FA-cupen.

– Alle kan se for seg hvordan han har det. Han er knust, han er skuffet, sier Rangnick om unggutten.

UTE: Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes ser drømmen om avansement i FA-cupen ryke. Foto: CRAIG BROUGH / Reuters

Der hvor United-spillerne var skuffet, og unggutten Elanga fikk trøst av Ronaldo, brøt Boro-spillerne ut i full jubel. Og kanskje var det ekstra spesielt for én av dem.

Blant målscorerne var Sol Bamba, som kom tilbake til fotballen i fjor etter fire måneders kreftbehandling.

– Det for øyeblikk som dette jeg ønsket å komme tilbake. Det er bare pur glede, jeg klarer ikke beskrive det, sier Bamba til Viaplay.

Den gleden kjente og Middlesbrough-manager Chris Wilder på.

– Det er dette FA-cupen handler om. Dette er magien med FA-cupen, sier Wilder.

JUBEL: Middlesbrough-spillerne jubler etter å ha tatt seg videre i FA-cupen. Foto: Martin Rickett / Pa Photos

Men ikke bare var det drama som til slutt avgjorde kampen, det var også høy temperatur underveis.

– Det er ganske utrolig at målet får stå, når man har videodommere som sitter og ser på, utbrøt kommentator Kasper Wikestad etter gjestenes scoring.

Championship-laget Middlesbrough hadde utlignet ved Matt Crooks, men assisten fra Duncan Watmore skapte furore. Idet Watmore tok ned ballen, spratt den opp i hånden på 27-åringen. United-spillerne ropte på hands, men det ville ikke dommeren ha noe av.

De røde raste og protesterte, men til ingen nytte. Reprisen av handsen rullet over skjermen, gang på gang, men målet fikk stå.

– I øyeblikket da de scoret, så trodde jeg det var klart at VAR ikke ville godkjenne målet, sier Rangnick og legger til at han ikke kunne forstå hvordan målet fikk stå.

– Regelen er så enkel som at det er en ny spiller som scorer, og ikke Watmore, så da er det ikke regnet som en straffbar hands, opplyste Pål André Helland i Viasats studio.

Crooks scoring sørget for at kampen gikk til ekstraomganger, men United kunne og burde avgjort i ordinær tid. De røde var nære ved en rekke anledninger og fikk en «gratissjanse» da Paul Pogba ble felt innenfor Boros sekstenmeter.

Ronaldo gikk frem til krittmerket, men måltyven sendte ballen til side for mål, for første gang siden 2006.