Den omdiskuterte 1-0-scoringen kom 34 minutter ut i lørdagens oppgjør. Arsenal presset på for scoring, og etter et skudd fra Kieran Gibbs fikk Sánchez pirket ballen i mål. Reprisene viste imidlertid at ballen ikke hadde gått inn dersom den ikke hadde gått i hånden til chileneren. Dommer Mark Clattenburg og hans assistent diskuterte i etterkant av scoringen, men valgte likevel å godkjenne den.

Det var hendenes aften i London, og da Sam Clucas reddet med hånden på streken på overtid fikk Hull-spilleren marsjordre og Arsenal straffespark. Sánchez scoret, til tross for at det ikke var en god straffe.

Toppscorerkamp

28-åringen kom med det opp på 17 scoringer i Premier League, noe som holder til ledelse på toppscorerstatistikken.

På tabellen klatrer Arsenal opp til tredjeplass før resten av helgens kamper. Ni poeng skiller opp til serieleder Chelsea, som har én kamp mindre spilt.

Hull forblir på nedrykksplass, ett poeng bak Swansea på sikker grunn.

Omar Elabdellaoui startet på høyrebacken til Hull, men ble byttet ut etter 66 minutter. Adama Diomande kom inn som innbytter i det 78. minutt.

Cech-redning

Hull var i dytten i forkant av lørdagens oppgjør, mens Arsenal kom fra to strake tap. Bortelaget presset også i starten av oppgjøret, og en fantastisk redning av Petr Cech var det eneste som nektet Oumar Niasse å sende Hull i ledelsen.

Arsenal tok så over initiativet i kampen, og Héctor Bellerín og Sánchez hadde begge store muligheter før Sánchez sendte hjemmelaget i ledelsen.

Arsenal hadde også kontroll i andre omgang, og vant fortjent 2–0 etter straffescoringen til Sánchez.