Den norske landslagsstjernen sendte Barca i ledelsen etter 37 minutter og økte til 2–0 etter 66 minutters spill i Valencia. Jennifer Hermoso satte inn det tredje helt på slutten.

– Vi ble presset til å spille på vårt beste, sier Grahan Hansen til VG.

– Og du selv?

– Det er veldig gøy å få bidra med scoringer.

Levante lå bare to poeng bak (samt tre kamper mer spilt) på forhånd. Med Graham Hansens to mål og seieren onsdag befestet Barcelona seg som den desiderte eneren i spansk kvinnefotball. Klubben vant mesterskapet også sist sesong.

– Levante er et veldig bra lag. Det var gøy å spille fotball på en dag som denne, sier Caroline Graham Hansen.

Hun er først og fremst servitør i Barcelona, som i tidligere klubber og på landslaget. Med 12 målgivende på 12 kamper er hun desidert best av samtlige spillere i den spanske toppdivisjonen.

– Det er ikke så nøye for meg hvem som scorer, bare vi vinner. Men det er en god følelse å score to mål, sier hun om onsdagens match.

Barcelona står med utrolige 76 mål på 14 kamper. Det er 5,4 mål per kamp. De har ikke avgitt et eneste poeng til nå. Laget har 73 plussmål.

Sist helg ble det seier i El Clásico med 4–1 over Real Madrid. I den kampen hadde Graham Hansen en lekker målgivende pasning.

– Dette er moro. Men til helgen blir det en ny tøff kamp mot Longrono på dårlig kunstgress.

– Gleder du deg til Champions League?

– Vi gleder oss veldig. Det er nå det begynner, det er nå det skal avgjøres. Vi vet foreløpig ikke hvem vi møter, men vi prøver å vinne alle kamper vi stiller opp i og alle turneringer vi er med i. Alle har veldig lyst til å vinne Champions League, så det blir spennende.

Barcelona har nå 42 poeng på 14 kamper, mens Levante er nummer to med 37 poeng på 17 kamper. Den øverste kvinnedivisjonen har 34 seriekamper.

Før denne kampen hadde Graham Hansen 47 målgivende og 19 mål på sine 50 siste kamper, ifølge Her Football Hub.

Caroline Graham Hansen forlenget nylig med Barcelona fram til 2023. Stjernespilleren kom til klubben i 2019.

PS: Herrelaget spiller Copa del Rey-kvartfinale mot Granada onsdag kveld kl. 21. Kampen ser du på VG+.