VILLARREAL - REAL MADRID 2–2

Waliseren var på vei bort fra klubben i sommer etter å ha falt i unåde hos trener Zinédine Zidane, men han er tatt inn i varmen igjen og scoret søndag sine første La Liga-mål på 169 dager.

Villarreal tok en tidlig ledelse ved Gerard Moreno, men Bale utlignet på overtid i første omgang etter forarbeid av Dani Carvajal.

Moi Gómez gjorde 2-1 for vertene og så ut til å påføre hovedstadslaget det første serietapet for sesongen, men Bale satte inn 2-2-målet i det 86. minutt.

Jubelen tok slutt da han på overtid ble vist gult kort nummer to for et høyt spark, og dermed måtte han gå i garderoben før sluttsignalet.

Med ett poeng er Real Madrid på femteplass etter å ha tatt fem poeng på tre kamper. Byrival Atlético troner alene på tabelltopp etter å ha halt i land sin tredje strake seier ved å vende 0-2 til 3-2 mot Eibar tidligere søndag.

Thomas Partey ble matchvinner på overtid. Tidligere hadde João Félix redusert og Vitolo utlignet.

– Det har vært mange endringer i laget, men ansvaret er det samme. Vi vil vinne og vinne og vinne, sa Atlético-trener Diego Simeone.

Atlético Madrid er to poeng foran Athletic Bilbao og Sevilla. Barcelona er på 7.-plass med fire poeng.

Martin Ødegaards klubb Real Sociedad er på 13.-plass, også med fire poeng, etter å ha fått sitt første tap i baskerderbyet mot Athletic Bilbao fredag.