Stabæk reddet 2–2 og ett poeng i seriepremiere mot Odd. Begge scoringene kom fra midtbanespillere.

– Målet mitt er å score dobbelt så mange som i fjor. Det betyr 10 mål og noen flere assist. Jeg tror det er mulig, sier 20-åringen til VG.

Oliver Edvardsen ble Bærum-klubbens toppscorer med sine seks mål i fjor. Savnet av en markant målscorer er klart Stabæk som sist sesong fikk 39 poeng ut av 41 scoringer.

Kornelius Normann Hansen brukte bare åtte minutter på å åpne målkontoen onsdag. På Herolind Shalas pasning passerte han Odd-backen Gilli Rólantsson og ga hjemmelaget ledelsen med et velplassert skudd forbi Sondre Rossbach.

– Jeg trenger ikke så mye plass for å dra meg inn og få satt den, sier venstrekanten som for ett år siden kom til klubben fra Southamptons akademi.

– Et veldig bra første mål fra Kornelius, mener Stabæk-trener Jan Jönsson.

– Nå er jeg i gang. Det er viktig å få den første. Det kommer til å komme flere, lover Larvik-gutten med 22 mål i yngre landskamper for Norge.

Stabæk har hatt en trøblete oppkjøring. Men kom endelig i gang med sesongen.

– Vi leverte en grei første kamp. Vi har vært ute med corona. Det er litt å ta tak i. Vi har hatt to tre oppkjøringer og har ventet på seriestarten, mener Kornelius Normann Hansen.

Mushaga Bakenga sendte Odd i ledelsen før pause på Nadderud, men Stabæk kom tilbake og reddet sesongens første poeng.

– Vi viser at vi er menn når det kommer til stykke. Vi møter en topp motstander, sier Sammy Skytte. Dansken dukket opp mellom Odd-stopperne Odin Bjørtuft og Solomon Owusu og dunket inn 2–2 med et kraftig hodestøt.

Han er ikke fornøyd med alt i Stabæk-spillet, men synes resultatet var bra.

Dansken liker seg best høyt opp på midtbanen, men startet eliteserien i en mer tilbaketrukket rolle.

– Jeg er tilfreds. Men vil selvsagt gjerne spillere høyere i banen, sier målscoreren.

Stabæk-trener Jan Jönsson fikk trenerkarrierens første gule kort på overtid.

– Jeg hevet røsten. Jeg blir litt matt, beskriver han.

Jönsson var tross alt fornøyd med ett poeng på hjemlig gress. Stabæk har hatt sin klare del av problemene i forhold til pandemien

– Det har vært halve uker og uker det ikke vært noen ting. Med tanke på hva vi har gjort i forberedelsene så var dette ganske OK, sier Jönsson.