Både Askildsen og Morten Thorsby startet på benken, men begge nordmennene ble byttet inn sammen i det 72. minutt av bortekampen mot nedrykksklare Brescia, på stillingen 1-1.

Askildsen pådro seg gult kort i det 81. minutt, og i første overtidsminutt stoppet han en Brescia-kontring ved å løpe ned Stefano Sabelli rett utenfor eget straffefelt. Dommeren dro opp det gule kortet igjen, byttet til rødt, og den norske tenåringen måtte gå i garderoben.

Thorsby ble utvist med to gule kort i 0-2-tapet mot Juventus forrige helg. Han var utestengt i kampen mot Milan, da Askildsen scoret sitt første mål i italiensk toppserie.

Fabio Quagliarella misset straffespark for Sampdoria etter en snau halvtime, men Mehdi Leris ordnet borteledelse rett før pause. Ernesto Torregrossa utlignet for Brescia på straffespark tidlig i 2. omgang, og flere mål ble det ikke.