Det bekrefter Manchester United torsdag kveld.

Rashford står over kampene mot Tsjekkia og Montenegro, og skal i stedet konsentrere seg om å bli spilleklar til Uniteds ligakamp mot Watford neste helg.

– Han har vært med det medisinske teamet hele uken. Det er tydelig at han ikke blir klar til kampene våre, så vi har sendt ham tilbake til klubben, bekrefter England-manager Gareth Southgate på en pressekonferanse.

Rashford har vært en nøkkelspiller for Ole Gunnar Solskjærs lag siden nordmannen kom til klubben. 21-åringen har scoret åtte mål siden nordmannen tok over United i desember.

Solskjær har slitt mye med skader den siste tiden, og kan risikere å være uten flere viktige brikker etter landslagspausen. Rashford er nemlig ikke den eneste United-spilleren som må stå over kamper for landet sitt. Også Luke Shaw, Anthony Martial, Romelu Lukaku og Nemanja Matic sliter med skader.

Rashfords forfall er også det siste i en lang rekke for Englands landslag. I tillegg til 21-åringen og lagkompis Shaw er Fabian Delph, John Stones, Ruben Loftus-Cheek og Trent Alexander-Arnold skadde.