ATLÉTICO MADRID-SEVILLA 2–0

Atlético Madrid fortsatte den gode sesongstarten da laget slo Sevilla 2-0 i toppkampen i La Liga lørdag.

Laget har 14 poeng på annenplass og er kun poenget bak Barcelona. Katalanerne har en kamp til gode på Diego Simeones mannskap.

Lørdag tok Simeones lag ledelsen 1-0 etter 46 minutter ved Yannick Ferreira Carrasco.

24-åringen utnyttet en forsvarsfeil etter og kom alene med Sergio Rico. Belgieren gikk av den spanske burvokteren og skled ballen inn til 1-0.

Antoine Griezmann la på til 2-0 etter 70 minutter. Han ble spilt fri ute til venstre av Filipe Luís og dunket ballen i lengste hjørne.

Atlético Madrid-laget har fortsatt til gode å tape denne sesongen, mens tapet er tredjeplasserte Sevillas første denne sesongen. Laget er nå poenget bak lørdagens motstander.

Seieren lørdag føyer seg inn i rekken gode nyheter for Atlético-fansen. Torsdag ble det bekreftet at Diego Costa vender tilbake til den spanske hovedstaden.

Spissen kommer fra Chelsea og er spilleklar i januar.

Er sykkel-VM i Bergen et VM i bergensk selvgodhet eller en sykkelfest? Og hva er det Ronny Deila gjør galt i Vålerenga? Hør Aftenpodden Sport her nå: