Mushaga Bakenga fullførte sitt hat-trick i det klokken passerte 90 minutter, og utlignet for Odd, men kampen var på ingen måte slutt.

For tre minutter på overtid banket Pellegrino inn sitt 25. mål for sesongen, med en sterk avslutning fra skrått hold.

Dermed er han likt med Kasper Junker på toppscorerlisten.

– Det viktigste er at KBK vinner, og så er mål bonus. Selvfølgelig er det ekstra deilig når det er matchvinnerscoringen. Å score 25 mål i Kristiansund er en stor prestasjon synes jeg, sier Pellegrino til Eurosport.

Scoringen sikret tre viktige poeng for Kristiansund, som tar steget opp på den viktige fjerde plassen som gir spill i Europa. Med en kamp mer spilt enn Rosenborg er det to poeng ned til trønderne, før de tar imot Mjøndalen torsdag.

– Det er så gøy at lille KBK er med å kjempe med Rosenborg. Nå skal vi glede oss til avslutningen, sier Christian Michelsen til Eurosport.

I sesongens to siste kamper venter Stabæk borte, og Haugesund hjemme for Kristiansund.

Sørli-dobbel snudde kampen

Etter en relativt rolig første omgang smalt det plutselig begge veier rett før pause. Først stanget Bakenga gjestene i ledelsen to minutter før pause, før Sondre Sørli utlignet med en praktfull volley i det som var omgangens siste spark på ballen.

I andre omgang sørget enda en Sørli scoring for at Kristiansund hadde snudd kampen. Han hadde ikke scoret siden andre serierunde, men mot Odd noterte Sørli seg for to scoringer.

– Det var helt nydelig. Det var lenge siden jeg scoret sist, så det var deilig, sa Sørli til Eurosport i pausen.

Pellegrino doblet ledelsen kvarteret før slutt, og da så det ut som de tre poengene var sikret for Kristiansund.

Tok på seg skylden

Men to nye scoringer fra Bakenga sørget for at Odd slo tilbake, før Pellegrino avgjorde på overtid.

Etter kampen tok Bakenga på seg skylden for at det endte med tap, siden han slo bort ballen som endte med Pellegrinos matchvinnerscoring.

– Det er bare å kaste de tre målene. Jeg skal være en av lederne på dette laget, og da kan jeg ikke gjøre de feilene. Jeg føler stor skyld for at vi taper i dag, sier Bakenga.

Odd har fremdeles fire kamper igjen av sesongen, og kan fremdeles melde seg på i kampen om en europacupplass. Med sine 42 poeng er det fem poeng opp til Kristiansund og tre poeng opp til Rosenborg.