GALATASARAY - SCHALKE 0–0

Galatasaray-keeper Fernando Muslera sparket ballen i eget mål og så ut til å gi Schalke seieren, men målet ble annullert for offside, og kampen endte 0-0.

Like før timen var spilt fikk Schalke-spiss Breel Embolo ballen foran mål, men han traff ikke rent, og ballen gikk mot Muslera. Han nærmest spilte ballen rett i eget mål, til enorm fortvilelse for den tyrkiske hjemmefansen.

Men et lite minutt senere ble målet annullert. Reprisene viste at Embolo sto i offside, og franske Benoit Bastien gjorde helt rett i å annullere.

Galatasaray manglet Serdar Aziz, Sofiane Feghouli og Fernando, som alle måtte ut med skade i første omgang av helgens 1-1-kamp mot Bursaspor.

Martin Linnes er benkesliter i serien, men han fikk som vanlig tillit i mesterligaen og spilte hele kampen for Galatasaray. Den norske høyrebacken pådro seg et gult kort etter takling på Sebastian Rudy.

I den andre kampen i gruppe D vant Porto 3-1 borte mot Lokomotiv Moskva. Moussa Marega, Héctor Herrera og Jesus Corona scoret for Porto, mens Anton Mirantsjuk puttet for hjemmelaget.

Porto leder gruppa med sju poeng, mens russerne står uten poeng på tre kamper. Schalke er gruppetoer med fire poeng, ett mer enn Galatasaray.