PARIS SAINT-GERMAIN - SAINT-ÉTIENNE 4–0

Ole Selnæs og hans Saint-Étienne fikk en tung kveld i hovedstaden da Paris Saint-Germain vant 4-0 fredag selv uten Neymar og Kylian Mbappé.

Verdensmester Mbappé var utestengt, mens Neymar ble spart foran mesterligaåpningen mot Liverpool. PSG hadde mer en nok stjernekraft igjen selv uten de to største navnene.

Julian Draxler ga hjemmelaget ledelsen i det 22. minutt med sitt første mål for sesongen. Etter pause økte Edinson Cavani (straffe), Angel di Maria og Moussa Diaby hver sin gang.

Dermed innkasserte Paris Saint-Germain sin femte strake seier så langt i sesongen, og laget har seks poengs luke på tabelltopp før resten av dem femte serierunden spilles.

Både Mbappé og Neymar ventes å starte mot Liverpool tirsdag.

STJERNE: Edinson Cavani scorer kampens andre mål på straffe. Foto: Michel Euler / TT NYHETSBYRÅN

Saint-Étienne var ubeseiret da laget inntok Parc des Princes, men laget er bare på 12.-plass etter en seier, tre uavgjorte og fredagens tap.

Selnæs spilte hele kampen for gjestene.

Tidligere fredag ble Pierre Lees-Melou matchvinner rett før slutt da Patrick Vieiras Nice vant 2-1 over Rennes og klatret til 8.-plass.