• Det var rett etter sprintløpet i Baku lørdag at Verstappen konfronterte Russell og ifølge Sky skal ha brukt unevnelige kjønnsord til briten.

  • Grunnen var at Russell presset Verstappen hardt i starten og traff Red Bull-bilen. TV-bildene etterpå viste at Verstappen hadde fått et stort hull i siden på bilen.

Da de to kom til helgens Grand Prix-løp i Miami, ble de spurt om episoden, og både Russell og Verstappen sa i utgangspunktet at de hadde lagt den bak seg.

– Fra min side er det ingen luft som skal renses. Jeg er sikker på at vi vil håndhilse hvis vi støter på hverandre. For meg er det historie nå. Det er lagt bak oss. Mitt syn på ham er fortsatt det samme, jeg respekterer ham fortsatt, jeg synes fortsatt han er en stor sjåfør, sier Mercedes-fører Russell.

Men så snakket George Russell med Sky Sports – og da kom det fram at saken kanskje ikke var lagt død likevel:

– Det hele var litt patetisk.

Verstappens oppvekst har lenge vært et tema i Formel 1 lenge, og Russell sier:

– Jeg tror at noe du lærer som barn, er at du må gi og ta. Han har vært tøff i kjøringen, og det er litt dårlig å se hvordan han slår tilbake når han sannsynlig for første gang får merke det samme tilbake.

– Fra min side var det egentlig ingenting å si. Jeg syntes det var bra og spennende racing.

Max Verstappen sa torsdag:

– Vi går videre. går videre og prøver igjen. Jeg har ikke snakket med ham siden helgen, men det er heller ikke nødvendig. Vi har vokst opp sammen som racerførere, så det er egentlig ingenting som trenger å sies uansett.

Søndag snakket Russell om at det var blåst opp til en stor sak – fordi det skjedde så lite annet spennende i løpet:

Vil du lese mer om førerne, lagene, banene og duellene i 2023-sesongen? VGs store Formel 1-magasin kan kjøpes i vår nettbutikk (fri frakt!)