CRYSTAL PALACE - BRIGHTON 1–1

Etter 70 svake minutter våknet hjemmelaget, og 14 minutter før slutt satte Zaha inn 1-1. Den tidligere Manchester United-spilleren fikk ballen på kanten av 16-meteren, dro av en spiller og hamret inn 1-1 opp i nettaket.

Tidligere i omgangen hadde Neal Maupay sendt gjestene i ledelsen. Det var den tredje Premier League-kampen på rad at franskmannen scoret.

Med poenget klatrer Palace forbi Arsenal og ligger nå på en på 9.-plass. Brighton er nummer 13, tre poeng bak mandagens motstander.

Brighton-dominans

Brighton var det beste laget i den første omgangen. Crystal Palace var tafatte og skapte knapt noe som helst. Gjestene hadde et par muligheter, og nærmest var Davy Pröpper som liggende fikk fyrt av en bra avslutning.

Palace-manager Roy Hodgson var ikke fornøyd med det han så, og valgte å gjøre et bytte i pausen. Det ga ikke mye effekt fra start.

Riktignok var hjemmelaget uhyre nære rett etter hvilen. Christian Benteke traff stolpen med det som kunne se ut som et forsøk på et innlegg.

Så var det gjestene som tok over igjen, og etter 54 minutter tok Brighton fortjent ledelsen. Maupay fikk stå alene i feltet og dunket inn ledermålet.

Perlescoring

Gjestene fortsatte også å dominere etter scoringen, men de siste 20 minuttene løftet Palace seg.

Og et snaut kvarter før slutt sto det 1-1. Zaha mottok ballen på hjørnet av 16-meteren, dro av en Brighton-spiller og hamret inn utligningen. En nydelig prestasjon av 27-åringen.

Vertene presset på for et vinnermål, og både Benteke og Jordan Ayew hadde muligheter uten å lykkes. Det mest hjemmelaget skapte etter pause var med Zaha i regissørrollen.