Katalanerne fikk en knallåpning på kampen. De banket inn mål etter mål, og da dommeren blåste til pause ledet hjemmelaget 7–0. Graham Hansen med to flotte assister, hvor hun pisket ballen inn i boksen. Selv om hun ikke har scoret mål på seks kamper, så fikk hun målgivende på både 3–0 og 5–0 målet.

Det var veldig gøy. Jeg følte jeg fikk bidratt på mange måter. Jeg var tredje sist på én og to assist. Jeg skapte mye, sier Graham Hansen til VG.

Annenomgangen åpnet roligere, men det var fortsatt hjemmelaget som styrte kampen. Graham Hansen gikk av banen i et trippelbytte på stillingen 8–0.

– Jeg skjønte at jeg kom til å bli byttet ut siden jeg har slitt med hælen, og det kommer ny kamp på tirsdag. Det var som forventet, så jeg ble ikke så skuffet, sier Graham Hansen.

Etter byttene ebbet det ut i en ganske tam omgang, uten de helt store høydepunktene. Hjemmelaget klarte riktignok å gjøre vondt verre, og satt inn det niende målet på en straffe helt på tampen av kampen.

Graham Hansen har ikke scoret på seks kamper. Sist hun fikk en nettkjenning var det Valencia som gjestet Estadi Johan Cruyff. Da scoret hun to mål i fem måls-seieren mot laget fra østkysten i Spania.

Det plager meg ikke i det hele tatt. Så lenge jeg bidrar med målgivende og på å skape sjanse er jeg fornøyd, svarer hun på spørsmål om måltørken.

Barcelona er også videre til semifinalen i Champions League etter å ha slått ut Manchester City 31. mars.

Motstanderen deres i semifinalen blir vinneren av Lyon og Paris Saint-Germain. Et corona-utbrudd blant Lyon-spillere gjør at returkampen mellom dem er utsatt til 18. april. I den første matchen vant Lyon 1–0.

– Det blir spennende. Semifinalen blir tøff, og vi gleder oss, meldte hun til VG etter avansementet.

Graham Hansen sitt Barcelona er totalt overlegene i ligaen denne sesongen. De ligger på toppen av tabellen med 15 poeng ned til Levante, som har spilt to kamper mer.

Serielederne fra Catalonia har en svimlende målforskjell på hele 115 mål i pluss. De har kun sluppet inn fire mål på 23 kamper. Barcelona har faktisk vunnet alle sine 23 kamper denne sesongen.

Barcelona sitt herrelag spiller Copa del Rey finale mot Atletic Bilbao kl. 21:30 lørdag. Der skal Messis mannskap jakte første tittel på 721 dager.

Det blir spennende. De har alle tiders muligheter til å få en ny tittel. Det blir veldig gøy og jeg skal i hvert fall følge med, sier Graham Hansen.

Finalen ser du på VGTV!

Neste kamp for katalanerne er det første semifinaleoppgjøret mot PSG eller Lyon lørdag 24. april.