WINNIPEG JETS - NEW YORK RANGERS 4–3

Mats Zuccarello leverte igjen to assist da New York Rangers møtte Winnipeg Jets på bortebane tirsdag i NHL. Kampen endte med 3-4-tap for Rangers.

I likhet med forrige kamp, som var mot Toronto Maple Leafs søndag, leverte Zuccarello tirsdag to målgivende pasninger. Pasningene føyer seg inn i assiststatistikken hans som stadig vokser: De siste 12 kampene har nordmannen levert til sammen 14 assist.

Under tirsdagens kamp var det Winnipeg Jets som startet målshowet på Bell MTS Place i Canada. Jets-spilleren Mark Scheifele sto bak begge av periodens scoringer, som ble satt i 4. og 18. minutt.

Det gikk ikke lang tid etter første pauseprat før New York Rangers ga Jets kamp. 38 sekunder ut i andre periode scoret Rangers-stjernen Mika Zibanejad, med assist fra Chris Kreider og Zuccarello. Om lag 19 minutter senere utlignet Rangers' Pavel Butsjnevitsj til stillingen 2-2.

I tredje og siste periode kom Zuccarello med nok en assist til Mika Zibanejad, som sørget for mål. Også Kevin Shattenkirk bidro til målet, som ble satt etter 57 sekunder. Rangers' ledelse varte ikke lenge, for fem minutter senere utlignet Jets-spilleren Joe Morrow, før hjemmelaget scoret nok et mål signert Andrew Copp i 7. minutt.

Canaderne har tatt poeng i de siste åtte hjemmekampene og fortsatte altså den statstikken i kampen mot Rangers.

I tillegg til å ha levert 14 assist de siste 12 kampene, har Zuccarello scoret fem mål. Nordmannen fikk 24 minutter og 26 sekunder på isen denne gang.