Genoa-Juventus 1–3

Juventus jager sin niende strake ligatittel, og mannskapet til Maurizio Sarri unngikk feilskjær borte mot Genoa.

De første 45 minuttene var riktignok målløse, og etter pause løsnet det skikkelig for gjestene. Fem minutter var spilt av omgangen da den argentinske måltyven Paulo Dybala tok saken i egne hender og danset forbi en liten håndfull Genoa-forsvarere. Avslutningen som fulgte til 1-0 var også god.

Seks minutter etter ledermålet ville ikke Cristiano Ronaldo være stort dårligere. Portugiseren fyrte løs fra 25 meter og fikk se ballen fyke inn i hjørnet bak Genoa-keeper Mattia Perin.

Paulo Dybala sto for en kjempescoring mot Genoa tirsdag. Foto: Tano Pecoraro/LaPresse via AP / NTB scanpix

Perle

Perin er for øvrig utlånt fra nettopp Juventus. Han kunne lite gjøre med moderklubbens scoringer tirsdag.

Like sjanseløs var Genoa-keeperen da Douglas Costa gjorde 3-0 etter 73 minutters spill. Juventus-proflen dro seg innover i banen fra spissen av 16-meteren og svingte ballen vakkert inn i lengste hjørne.

Andrea Pinamonti reduserte for hjemmelaget.

Med seieren opprettholdt Juventus luken til forfølgerne på tabellen. Med ni kamper igjen å spille er det fortsatt fire poeng ned til serietoer Lazio.

Satt under press

I forkant av kampstarten i Genova hadde Lazio lagt press på gullfavoritten med en overbevisende snuoperasjon i bortekampen mot Torino.

Serietoeren havnet under da Andrea Belotti ga Torino ledelsen på straffespark etter kun fem minutters spill. Målet var det eneste før pause.

I annen omgang våknet imidlertid gjestene og utliknet allerede etter tre minutters spill. Ciro Immobile sto bak forseelsen som ga Torino straffe i første omgang, og på 1-1 gjorde han opp for seg. Scoringen var måltyvens nummer 29 i Serie A denne sesongen.

18 minutter før full tid kom vinnermålet da ballen skiftet retning etter et skudd fra Marco Parolo. Dermed har Lazio fortsatt kontakt med Juventus på tabelltoppen.