Rundt 3000 tilreisende i Glimt-farger hoppet og sang kampen gjennom i den ene svingen på Emirates Stadium.

The Times-kommentator Henry Winter, en av de viktigste fotballstemmene i britiske medier, ble imponert.

– Fantastisk støtte, skrev Winter på Twitter.

Han tok seg også god plass til Glimt-fansen i artikkelen fra kampen i The Times. Arsenal vant 3–0 etter mål av Eddie Nketiah, Rob Holding og Fábio Vieira.

«Samtidig som Arsenal feiret, hadde ikke bortesupporterne engang pause i syngingen sin. Hele befolkningen i Bodø kunne fått plass inne på Emirates (60.000 seter) med 10.000 venner fra utenbys i tillegg, og det føltes ut som de fleste var på innsiden av stadion», skriver Winter og fortsetter:

«Såpass var det levene de lagde. Nordmennene snurret skjerfene, spratt og sang ustanselig og forvandlet et hjørne av Emirates til en herlig sving med gul sprut».

Se Arsenal-kaptein Martin Ødegaards dom etter kampen:

Glimt trøblet fryktelig ute på gresset før pause, men reiste seg noe til andre omgang. Det la den britiske kringkasteren merke til.

«Det norske laget vokste inn i kampen etter pause og gjorde noen trusler, men Arsenal-keeper Matt Turner ble ikke testet nok og de manglet kliniske avslutninger», skriver BBC.

Neste torsdag kommer Arsenal til Aspmyra.

«Det var tegn til at Arsenal må være på sitt beste igjen når de reiser til Norge neste uke».

Også i timene før kampen markerte de gule seg i Nord-London:

«1 av 15 innbyggere fra fiskebyen hadde tatt turen fra byen over Polarsirkelen til Emirates. De kom tidlig inn på stadion, en times før avspark, og bortesvingen var allerede en sprettende vegg av gult», skriver Daily Mail.

Tabloidavisen The Sun lot seg også imponere.

«Ikke bare var de tilreisende nordmennene de mest høylytte gjestene på en stund, de var også de morsomste. De stoppet aldri å synge, selv om laget deres ble straffet av intensiteten i Arsenals angrep», står det i avisen.

På pressekonferansen etter kampen fikk Kjetil Knutsen kun ett spørsmål fra engelsk presse. Journalisten beskrev Glimt-fansen som «helt utrolige», og spurte om de alltid er sånn.

– Alltid. Det er de beste supporterne i Norge, bekreftet Knutsen med et smil.

– I dag var de kanskje et lite hakk foran de 16 som var på banen. Det er ikke tvil om at det løfter laget. Det er helt fantastisk hvordan de støtter laget selv om det ikke var en spennende kamp, sa Knutsen.

Arsenal topper Europa League-gruppen med seks av seks poeng. Bodø/Glimt har fire poeng på tre kamper, mens PSV Eindhoven har fire poeng på to kamper. Zürich har tapt de tre første kampene.

Etter seks kamper, går de to beste lagene videre til utslagsrundene.