Da den evigunge portugiseren befant seg alene på bakre stolpe etter et innlegg av Federico Chiesa, var det ingen verdens ting som kunne stoppe ham fra å enkelt sette inn sitt mål nummer 750 i klubb- og landslagsspill.

Samtidig befestet han sin posisjon som tidenes toppscorer i Champions League. Ronaldo troner øverst med 132 mål, mens Lionel Messi følger tettest med 118. Han spilte ikke Barcelonas kamp i Ungarn.

Ronaldo er i målform om dagen og kniver med Zlatan Ibrahimovic (39) om toppscorertittelen i Serie A:

Nevnte Chiesa og Álvaro Morata scoret de to andre målene for storlaget fra Torino.

Martin Braithwaite, Antoine Griezmann og resten av Barcelona-gjengen tok ansvar i Messis fravær. I løpet av den første halvtimen hadde de langt på vei avgjort kampen med tre kjappe scoringer. Ousmane Démbélé scoret kampens tredje og siste på straffespark etter 28 minutter.

Tokmac Nguen hadde noen friske involveringer, men ble effektivt stoppet av det katalanske maskineriet. Da han etter en drøy time ble byttet av, var det uten å ha imponert like mye som i det motsatte oppgjøret tidligere i høst.

Seirene til de to stormaktene gjør at kampen om avansement er avgjort, men Barcelona og Juventus møtes i en ren gruppefinale kommende tirsdag.

Barcelona vant 2–0 i det forrige oppgjøret og er i utgangspunktet favoritt til å vinne gruppen.

Fikk du med deg denne Messi-hyllesten?

PS! Olivier Giroud scoret et såkalte «ekte hat trick», med høyre fot, venstre fot og hodet, da Chelsea slo Sevilla 4–0. Siste målscorer? Giroud det også.

PS 2! Dortmund uten Erling Braut Haaland spilte 1–1 mot Lazio.

Rettelse: Det stod i en tidligere versjon av saken at Cristiano Ronaldo hadde gått forbi Lionel Messi som toppscorer i Champions League med 71 mål. Det riktige er at han er spilleren som har scoret flest mål på hjemmebane med 71 mål mot Messis 70. Dette ble endret 03.12.20, klokken 01.35.