Overgangsvinduet for kjøp mellom Premier League-klubber stengte 5. oktober, men for kjøp fra lavere divisjoner holdes vinduet på gløtt frem til klokken 18 fredag. Dermed begynner det virkelig å haste for Joshua King, som har uttrykt et sterkt ønske om å forlate Bournemouth etter nedrykket fra Premier League.

Bournemouth har allerede solgt flere sentrale spillere, blant dem Nathan Aké, Callum Wilson og Aaron Ramsdale. Men nordmannen er fortsatt i klubben.

På en pressekonferanse fredag sa manager Jason Tindall at de vil vurdere bud som kommer inn på deres spillere dersom budene er gode nok.

– Vi har fått et par bud på Joshua King, men de var ikke akseptable, sa Tindall.

Koblet til en rekke klubber

Flere engelske aviser har den siste tiden meldt at både West Ham og Everton er interessert i King, men at budene skal ha ligget på rundt 160 millioner kroner. Bournemouth håper å få nærmere 200 millioner korner, til tross for at King bare har åtte måneder igjen av sin kontrakt.

Kings navn har også blitt nevnt med portugisiske Porto og Torino i Serie A. The Telegraph mener å vite at også West Bromwich har følere ute etter 28-åringen.