De norske bronsevinnerne fra 2018-OL i Pyeongchang og sølvvinnerne fra VM i fjor tapte sitt første oppgjør i mixed curling mot det tsjekkiske paret Zuzana Paulova (29) og Tomas Paul (33) i dag.

Det norske paret hadde full kontroll og ledet 6-3 foran siste omgang, men tsjekkerne tok tre poeng og sikret seg dermed ekstraomgang.

I ekstraomgangen gjorde det norske laget en ny feil med sin nest siste stein, og dermed kunne tsjekkerne legge en «guard» og beskytte sin 1-0-ledelse. Tsjekkerne vant til slutt 7-6.

– Det ble trøbbel for oss utpå der. Vi slet med isen og steinene, og i tillegg hadde vi ikke marginene på vår side. Vi bommet på for mange av avleveringene. Spillet vårt må bli en del bedre i morgen. Det er den tøffe sannheten, sier Skaslien etter nederlaget til NTB.

– Den kampen her gir vi bort. Jeg sitter med en bismak her. Denne kampen skulle vi vunnet, sier ekspertkommentator til Discovery, Lars Vågberg.

Norge har fortsatt muligheter i mesterskapet. I neste kamp, torsdag morgen klokken 07.05 norsk tid, møter Skaslien/Nedregotten USA. Amerikanerne slo Australia 6–5 i sin første kamp. Senere samme dag venter Canada.

Mixed doubles-konkurransen tyvstarter OL og spilles fra 2. til 8. februar. Lagcurling for herrer spilles fra 9. til 19. februar.