Etter at Bayern røk 1–3 for Mainz, hadde Dortmund en kjempesjanse til å ta over ledelsen i Bundesliga i lørdagens senkamp. Det gjorde de med en klar seier over Eintracht Frankfurt på hjemmebane.

Jude Bellingham sendte hjemmelaget i ledelsen etter 20 minutter. Engelskmannen fikk ballen inne i feltet og vendte raskt om før han satte den i hjørnet. Bare minutter senere økte Donyell Malen ledelsen med en avslutning fra kloss hold. Noen minutter før pause la Mats Hummels på til 3–0 med et hodestøt.

I annen omgang fastsatte Malen så resultatet til 4–0.

Julian Ryerson og resten av Dortmund-laget har dermed alt i egne hender. De gulkledde leder med ett poeng når det gjenstår fem kamper av årets sesong. Bayern München er nær, men er for øyeblikket inne i en marerittperiode. Lørdag fortsatte den med 1-3-tap borte mot Mainz.