89:59 viste klokken da Strømsgodsets nummer ti plasserte ballen på nydelig vis forbi keeper Hugo Keto og sørget for utligning og 2–2 mot Sandefjord i eliteseriekampen lørdag.

– Det er bra vi får med oss ett poeng, men vi dro ned hit for å ta tre poeng, sier Stengel til Discovery+ etter kampen.

– Det er jævlig surt. Det skal ikke skje. Vi må bli bedre på hjemmebane, for det er ikke bra nok, sier Sandefjord-stopper Jesper Taaje ifølge Eurosport.

Sandefjord har kun én hjemmeseier i ligaen denne sesongen.

Like før hadde nevnte Taaje stanget et hjørnespark i mål bak Godset-keeper Viljar Myhra. Dermed snudde blåtrøyene kampen etter å ha ligget under 1–0.

Johan Hove hadde sendt bortelaget i føringen etter et fantastisk Strømsgodset-angrep med en halvtime igjen av kampen.

Derfra og ut tok det av med fire mål på en drøy halvtime.

Ledelsen varte ikke lenge, takket være Alexander Ruud Tveter, men også sisteskanse Myhra. Et relativt ufarlig skudd greide ikke Myhra å holde i fast grep. Returen plukket Tveter opp som kunne sørge for utligning.

Sandefjord produserte nok av muligheter til å drepe kampen, men det ville seg ikke for comeback-mannen Rufo & co. Spanjolen er tilbake i Sandefjord, klubben han forlot til fordel for Aalborg etter 2020-sesongen.

Dermed er det et kun ett poeng som deles ut til Sandefjord, som har to seire på deres siste elleve kamper.

Sandefjord med én kamp mer spilt, har tre poeng ned til Sarpsborg på playoff-plass.

Noe annet som bør bekymre Sandefjord-trener Hans Erik Ødegaard er skadelisten til Vestfold-laget:

Franklin Daddys Boy måtte tidlig av med skade, og det forlenger dermed Sandefjords skadeliste som består av flere nøkkelspillere:

SKADE: Franklin Daddys Boy måtte av med skade mot Strømsgodset. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Ødegaards trenerpartner Andreas Tegström sa til Discovery+ i pausen at de ikke visste nok om skaden til Daddys Boy ennå.

– Han er svimmel, men jeg vet ikke mer enn det, sa Tegström.

Strømsgodset på sin side hadde muligheten til å sikre sin tredje strake seier. Bortelaget hadde gode muligheter med både Tobias Gulliksen og Fred Friday i hovedrollene, men marginene var ikke helt på lag med drammenserne.