Fra og med lørdag kan du se LeBron James, Steph Curry og resten av verdens aller største basketballstjerner på VG+ Sport.

VG har sikret seg rettighetene til å vise to ukentlige kamper fra ligaen med «Norge-vennlige» tidspunkter. Samtidig vil du få levert spoilerfrie høydepunkter fra samtlige kamper året rundt på direkte.vg.no/nba.

Ofte stilte spørsmål: Dette er VG+ Sport

– Vi er veldig stolte av å kunne gi NBA tilbake til den norske fansen igjen. Med et abonnement på VG+ Sport vil seerne våre ha tilgang til spenningen fra en av de beste ligaene i verden uansett idrett, sier rettighetssjef i VG Aslân Farshchian.

Spesielt 1. juledag, som er NBAs egne «Boxing day», blir en stor satsing, med fire kamper direkte på VG+ Sport fra klokken 18 på kvelden norsk tid.

Kevin Durant, James Harden, LeBron James, Anthony Davis, Steph Curry og den greske sensasjonen Giannis Antetokounmpo er bare noen av stjernene som skal i aksjon sammen med julemiddagsrestene dagen etter julaften.

– «Christmas Day»-kampene i NBA er blitt en amerikansk juletradisjon det blir spennende å kunne ta med til norske skjermer, sier Farshchian.

Se hvilke kamper VG+ Sport skal vise nederst i artikkelen.

NBA har tidligere blitt vist i Norge på TV 2 og Viaplay, men de siste par årene har ikke ligaen hatt noen norsk rettighetshaver.

Her kan du se høydepunkter fra kampene natt til 10. desember:

Dette er kampene VG+ Sport skal vise i desember (NB! Norske tidspunkter og med forbehold om endringer):