Vålerengas mesterligadrøm i fotball lever etter 2-0 over PAOK i en kamp der regn, lyn og torden gjorde at oppgjøret ble stanset i 30 minutter lørdag.

Danske Janni Thomsen og innbytter Elise Thorsnes scoret målene i den svært spesielle kampen.

– Jeg synes det er en riktig god prestasjon av hele laget, vi har hatt en veldig fin tur hit til Hellas. Man kunne se at vi fikk uttelling for det vi har arbeidet med, men det blir en kamp vi ikke hadde forestilt oss på forhånd, sier trener Jack Majgaard Jensen til Vålerengas hjemmesider.

Vålerenga knuste Mitrovica 5-0 i forrige kamp på samme bane for tre dager siden.

Nå gjenstår kun en dobbeltkamp for å få en billett til gruppespillet i mesterligaen. Trekningen av kampene i omspillsrunden finner sted søndag.

Kampen startet mens det regnet heftig på banen, og etter hvert samlet det seg mer og mer overvann. Det var også lyn og torden i området. Til slutt ble forholdene for vanskelige, og kampen ble stoppet etter omkring 28 minutter.

Det skjedde lite de første 28 minuttene ettersom ballen stoppet opp hver gang den var på bakken. Etter omkring en halvtimes pause var spillerne igjen ute på gressmatta i oppholdsvær. Mye vann var fjernet i mellomtiden.

– Jeg synes vi løser forholdene bra, sier Jensen.

For Rosenborg er Champions League-eventyret over. Scoringer fra Lisa-Marie Karlseng Utland og Julie Blakstad sørget for ekstraomganger mot Levante, men der økte spanjolene til både 3-2 og 4-2.

RBK ga seg ikke og presset på for en redusering, og fem minutter før slutten av andre ekstraomgang satt den igjen for Karlseng Utland. Også Blakstad hadde en stor sjanse, men trønderne klarte aldri å komme a jour. Dermed er det snipp snap snute for Rosenborg i Europa.