Med et stormløp fra egen forsvarssone sørget norske Andreas Martinsen for å hjelpe Colorado Avalanche til hjemmeseier 4–0 over Montreal Canadiens i NHL.

– Det var veldig deilig. Det har vært en tøff sesong for oss så langt, så da hjelper det å endelig vinne noen kamper igjen, sier Martinsen til Nettavisen.

Martinsen stakk utenfor venstrekanten og satte et perfekt skudd mellom beina på en udekket Carey Price i Montreal-målet. Etter mindre enn to og et halvt minutt, lå Colorado allerede over med 2–0.

Martinsens skudd var så vidt innom innsiden av målvaktens leggbeskytter før det gikk inn. Foto: David Zalubowski / AP / NTB scanpix Foto: David Zalubowski / TT / NTB Scanpix

Før Martinsens mål, hadde nemlig Mikko Rantanen også satt pucken forbi Price. Man skal ikke lete lenge for å få øye på finnen i tirsdagens statistikk. Han scoret i alle periodene og sørget for tre av de fire Avalanche-målene. Det siste ble altså signert nordmannen Martinsen, som fikk nøyaktig ti minutter på isen denne gangen.

Canadierne måtte finne seg i å forlate Colorado uten en eneste nettkjenning.