– Jeg synes Michael Oliver skulle blitt sendt til VAR-skjermen. Hvis det er så mye tvil, så bør man titte nærmere på det, sier Dean Smith til Sky Sports.

Aston Villa-manageren mener at Michael Oliver burde benyttet muligheten til å gå bort til VAR-skjermen.

– Det var ikke et klart straffespark. Jeg har sett på det etter kampen. Først trodde jeg det var en klar straffe, men Pogba snublet i egne bein.

Se situasjonen her:

I TV 2s studio fanget de opp en situasjon hvor franskmannen tilsynelatende ba Luke Shaw om å gå ned innenfor straffefeltet noen minutter tidligere.

Backen spilte ballen forbi Matty Cash, som stakk ut foten, men Shaw ble stående på beina.

Pogba henvendte seg til venstrebacken, og med tydelige håndbevegelser mot bakken – to ganger – etterlot han liten tvil om hva han mente.

– Det er litt morsomt, fordi jeg mente faktisk at Shaw skulle gått ned der. Mange spillere ville lagt igjen foten og fått straffe, og Pogba forteller ham det. Det ser ikke bra ut, sier fotballekspert Trevor Morley.

– Men oppfordrer han Shaw til å gå ned der? spør TV 2-programleder Jon Hartig Børrestad.

– Ja, selvfølgelig. Det tror jeg han gjør jeg. Jeg trodde jo i den situasjonen at det kunne bli straffe, og Pogba oppfatter jo akkurat det samme, sier tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt, som ikke vil slå fast at «Pogba oppfordret til juks».

foto
STRAFFE: Her går Paul Pogba i bakken og får straffespark i duell med Douglas Luiz. Foto: Carl Recine / POOL / REUTERS POOL

Samtidig skyter Trevor Morley inn at han mente at Paul Pogba spilte en god kamp – og han er langt fra den eneste.

I Manchester Evening News er det bare David de Gea, Eric Bailly og Fred som får like høy poengsum på børsen som Paul Pogba (8 av 10).

– Den beste prestasjonen fra Pogba hele sesongen, skriver Samuel Luckhurst, som følger Manchester United tett.

– Hvis Pogba spiller sånn hver uke vil ikke United-fansen bry seg om hva agenten sier.

Også The Athletic-skribenten Oliver Kay roser Paul Pogbas prestasjon.

– En frisk Bailly og en fokusert Pogba gjør en enormt stor forskjell, skriver han på Twitter.

Ole Gunnar Solskjær roste også franskmannens prestasjon.

– Han blir bedre og bedre. Jeg synes han spilte bra i dag. De er et fysisk lag og Paul er en av de som kan holde på ballen for oss, sier Solskjær til Sky Sports.

Han var imidlertid ikke fornøyd med alt.

– Jeg synes at vi noen ganger, ikke bare Paul, er for ivrige på å spille den avgjørende pasningen, sier nordmannen.

Manchester United er nå à poeng med Liverpool.

– Jeg er svært glad for tre poeng og fornøyd med prestasjonen, men jeg synes vi skulle avgjort kampen mye tidligere. Det er mye vi kan forbedre og vi kan ikke ta av ennå, sier Ole Gunnar Solskjær i et TV 2-sendt intervju etter kampen.