Lokomotiv Moskva - Bayern München 1–2

Det fløt ikke som vanlig for de regjerende mesterne i den russiske hovedstaden. Likevel dro Bayern hjem til Tyskland med nok en seier.

Det sørget Kimmich for da han på halvvolley satte en ball fra Javi Martínez i nettet fra utsiden av boksen. Vinnermålet kom i det 79. minutt.

Bare et par minutter hadde Ze Luis lurt seg bak Bayern-forsvaret, men angrepsspilleren fra Kapp Verde sløste bort en gyllen sjanse til å ta Lokomotiv Moskva i føringen.

Anton Mirantsjuk utlignet for vertene i det 70. minutt. Han satte ballen forbi Manuel Neuer.

Scoret i 39 av 40 kamper

Bayern tok ledelsen etter et snaut kvarter. Leon Goretzka brukte hodet til å stange inn et perfekt slått innlegg fra Benjamin Pavard.

Ti minutter senere var Kingsley Coman nær å kopiere lagkameratens scoring, men matchvinneren fra forrige sesongs mesterligafinale styrte ballen i stolpen.

Det tyske storlaget har scoret i 39 av sine 40 siste kamper i ulike turneringer. Unntaket er 0-0-oppgjøret mot RB Leipzig fra februar.

Félix-dobbel

I Spania ble stortalentet João élix matchvinner i Atlético Madrids 3-2-seier over Salzburg. Vinnermålet kom fem minutter før slutt.

Tidligere i kampen hadde Marcos Llorente sendt Atlético foran etter en halvtime, men gjestene fra Østerrike skulle slå grundig tilbake.

Først utlignet Dominik Szoboszlai kort tid før pause, og kun to minutter etter sidebytte sto det 1-2 på måltavlen. Mërgim Berisha var målscorer, men ledelsen glapp etter kort tid. Det sørget Félix for, og på tampen slo 20-åringen til igjen.

Etter to kamper topper Bayern gruppe A med full pott, mens Atlético er nummer to med sine tre poeng. Lokomotiv Moskva og Salzburg har hvert sitt poeng så langt.