MINNESOTA WILD - CHICAGO BLACKHAWKS 3–2

Etter at det sto 2-2 etter ordinær tid mellom Minnesota Wild og gjestene Chicago Blackhawks måtte kampen avgjøres i ekstratid.

Det avgjørende målet kom etter 2.21 minutter da Mats Zuccarello spilte fram Matt Dumba som scoret.

Med pasningen har Zuccarrello sikret seg seks poeng, tre mål og tre assists, i løpet av de siste fem kampene. Minnesota Wild ble knust da de møtte Boston Bruins lørdag kveld, men Zuccarello sto da for hjemmelagets eneste mål da de tapte 1-6 over gjestene.

Blackhawks våknet

Hjemmelaget gikk hardt ut og vant skuddstatistikken med tre ganger så mange skudd mot mål enn Blackhawks. Målene uteble derimot.

I andre periode løsnet det derimot for Wilds. Kevin Fiala scoret to ganger i løpet av elleve minutter.

I tredje periode våknet Chicago. Skuddene mot Wilds målvakt Alex Stalock ble flere. Først greide Adam Boqvist å redusere Wilds ledelse etter drøyt seks minutter. Ti minutter senere fulgte lagkamerat Olli Maatta opp og utlignet. Flere mål ble det ikke og kampen måtte avgjøres i «sudden death».

Øyner sluttspill

Mats Zuccarello hadde 16 minutter og ti sekunder på isen.

Med seieren øyner Wild håp om å sikre seg en plass i sluttspillet. Laget ligger seks poeng bak Calgary Flames med to kamper mindre spilt i kampen om den siste Wild Card-plassen.

Wild skal spille fem av de seks neste kampene på hjemmeis. Torsdag er Vancouver Canucks motstander.