Arsenal-spissen ga Les Bleus en kjempestart med to scoringer det første kvarteret, og han la på til 3–0 i det 69. minutt.

Dermed ble han den første spiller med hattrick for Frankrikes landslag siden David Trezeguet i 2000. Totalt er Giroud oppe i 16 mål på like mange landskamper.

Det første målet kom på volley i tomt bur på pasning fra Ousmane Dembélé i det 6. minutt, mens han nikket inn 2–0 på innlegg fra Dimitri Payet i det 13. minutt. Barcelona-spiller Lucas Digne var en av seks spillere som ble byttet inn i annen omgang, og han gjorde fikst forarbeide til 3–0-målet.

Belønning

– Dette var bra. Jeg fikk flott støtte fra lagkameratene, og jeg lyktes med avslutningene. Dette er belønning for det harde arbeidet vi har gjort sammen, sa Giroud.

Mot slutten økte innbytter Moussa Sissoko og Antoine Griezmann hver sin gang for laget til Didier Deschamps, som lader opp til VM-kvalifiseringskamp mot Sverige på bortebane om en uke.

– Spissene scoret, og det er bra. Giroud er vår beste målscorer, og han hjelper også spillerne rundt seg å komme til sjanser, sa Deschamps.

– Men vi er klar over at kampen som venter i Sverige blir mye vanskeligere.

Boyce avgjorde

I en annen landskamp fredag vant Norges VM-kvalifiseringsrival Nord-Irland 1–0 over New Zealand hjemme i Belfast. Liam Boyce scoret vinnermålet allerede i kampens 6. minutt.

26-åringen scoret sitt første landslagsmål, etter at han sist sesong ble toppscorer i skotsk eliteserie med 23 mål for Ross County.

Nord-Irland forbereder seg til en viktig bortekamp mot Aserbajdsjan neste lørdag. Laget har den viktige 2.-plassen halvveis i kvalifiseringen, men Tsjekkia og Aserbajdsjan er henholdsvis to og tre poeng bak.