Det så ut til å gå mot poengdeling i Trøndelag, men med åtte minutter igjen dukket 41 år gamle Gamst Pedersen opp. Vadsøværingen sørget for 2–1-ledelse.

Med ett minutt igjen fikk Moss muligheten fra ellevemeteren, men foran et fåtall ivrige mossinger som hadde tatt turen til Trondheim reddet Nicklas Frenderup reddet straffen.

Keeperen dro på seg gult kort da han feiret foran Moss-supporterne – som slukkøret må vende snuten sørover. Ranheim sikret tre poeng og reiste seg etter tapet mot Start.

I april i år signerte Gamst Pedersen en kontrakt med klubben fra Trøndelag på en kontrakt ut sesongen. Målet mot Moss er hans første i Ranheim-drakten.

Ranheim tok ledelsen på straffespark allerede etter fem minutter ved Bendik Bye, men Moss svarte i samme omgang. Etter 32 minuttet utlignet Anas Farah til 1–1.

Gamst Pedersen sikret seier med kampens siste scoring.

Med det klatret Ranheim fra 6. til 3. plass på tabellen.