Mjelde ble onsdag matchvinner da Chelsea tok seg til ligacupfinale med 1-0-seier over Manchester United, og søndag fortsatte hun der hun slapp.

Mjelde sendt de helblå i føringen etter syv minutter. Bethany England økte til 2-0 fem minutter senere, mens Sophie Ingle gjorde 3-0 like før pause. Hun fikk pasningen fra Guro Reiten.

Etter sidebytte fortsatte Chelsea å herje med Cecilie Redisch Kvamme og hennes lagvenninner i West Ham. Erin Cuthbert gjorde 4-0 etter 52 minutter. England satte 5-0 før Mjelde var framme etter 63 minutter med sitt annet for dagen.

Guro Reiten ble byttet ut etter 67 minutter og erstattet av Ramona Bachmann. To minutter før slutt satte Bachmann inn 7-0-målet. På overtid dukket Emilie Murphy opp og fastsatte resultatet til 8-0.

Kvamme spilte hele kampen for West Ham.

Med seieren skygger Chelsea serieleder Manchester City. Laget er ett poeng bak med en kamp mindre spilt. City revansjerte onsdagens semifinaletap i ligacupen ved å slå Arsenal 2-1 søndag, og sistnevnte er hektet av med tre poeng i gullkampen.

Målvakten Cecilie Fiskerstrand ble værende på benken da Brighton slo Everton 1-0.

Reading med tre norske spilte 1-1 mot Manchester United. Kristine Leine og Amalie Eikeland spilte hele kampen, mens Lisa-Marie Utland kom inn etter pause. Målvakten Aurora Mikalsen ble værende på United-benken.