Tampa Bay Lightning – Minnesota Wild 4–5

For andre gang på én uke scoret Mats Zuccarello for Minnesota Wild i Florida, denne gang mot Tamba Bay Lightning. Laget hans vant 5–4 torsdag kveld.

Zuccarello fikk 13 og ett halvt minutt på isen torsdag kveld. På en pasning fra Jason Zucker feide han pucken i mål på stillingen 4–4 og sørget for 5-4-ledelse.

Det ble også kampens siste mål, og Zuccarello ble matchvinner. Minnesota Wild cruiser videre og har nå tatt poeng i elleve kamper på rad.

De to lagene hadde ganske likt utgangspunkt på papiret, og fulgte hverandre tett kampen gjennom, der gjestene hadde 21 skudd på mål mot hjemmelagets 34.

Hjemmelaget åpnet sterkest, med scoring av Erik Cernak før to minutter var spilt av kampens første periode. Men så var det noe vilt som skjedde med Wild, og i løpet av 101 sekunder satte de pucken i mål tre ganger, og plutselig ledet Minnesota-laget 3–1.

Først scoret Joel Eriksson Ek på Amalie Arena etter 9.33, så var det Zucker som føyde navnet sitt til på lista etter 10.46 – der var Zuccarello involvert med assist. Så dukket Carson Soucy opp 28 sekunder etterpå og besørget det tredje målet. Også der sto Zuccarello for målgivende pasning.

Lightning reduserte til 3–2 ved Mikhail Sergatsjev før pause.

Spillet roet seg noe, før Tampa Bay-laget utlignet til 3–3 mot slutten av andre periode, ved Victor Hedman. Det tok imidlertid kun 40 sekunder før Victor Rask kranglet pucken i mål for Wild og tok tilbake ledelsen 4–3.

Et lignende mønster utspant seg i tredje periode, der Lightning utlignet ved Alex Killorn etter fire minutter. Bare åtte sekunder senere scoret Zuccarello det som skulle bli kampens avgjørende mål.