Luke Shaw var oppe med en høy støvel mot fjeset til Loïc Négo midt i 1. omgang. Dermed fikk Roland Sallai sjansen fra straffemerket etter en VAR-sjekk. Han hadde få problemer med å gi Ungarn ledelsen mot nasjonen de ikke har slått siden VM i 1962.

England slet med å få skudd på mål. Men etter hvert kom trykket og utligningen. John Stones var på plass på bakerste stolpe på frisparket til Manchester City-kollega Phil Foden.

Det sto uavgjort ved pause mellom Ungarn og England 2. september. Men i Budapest fikk Raheem Sterling & co. fart på sakene med fire scoringer på en drøy halvtime.

Det ble mye vanskeligere mot et dyptliggende Ungarn i London. Stones var nær ved å bli tomålsscorer etter timen før Sterling fikk en kjempesjanse. Men han ble stoppet av en god Péter Gulácsi. RB Leipzig-keeperen var kampens store spiller.

Harry Kane fikk sin sjanse, men England-spissen traff dårlig rett før han ble tatt av på en svært skuffende kveld.

England har fortsatt god kontroll på VM-plassen etter å ha sikret seg 20 av 24 mulige poeng i kvaliken. Det engelske landslaget har ikke tapt en kvalikkamp på 12 år – 1–0 for Ukraina høsten 2009.

Kvalikavslutningen byr på Albania hjemme og San Marino borte for EM-finalisten.

TRIBUNEKAMP: Ungarske tilskuere i klammeri med britisk politi på Wembley. Foto: Nick Potts / PA

Ifølge BBC skal flere ungarske supportere ha gått til angrep på stadionvaktene i åpningsminuttene av kampen.

Sky Sports skriver også at England-spillerne med møtt med buing fra Ungarn-fansen da de gikk ned på kne før avspark. BBC 5 Live-kommentator John Murray beskrev det som bekymringsverdige bilder.

Sky Sports skriver at politiet har arrestert en tilskuer på grunn av rasistisk oppførsel mot en stadionvakt. Det engelske fotballforbundet (FA) skriver i en uttalelse at de vil etterforske episoden og rapportere den til FIFA.

Ungarn måtte sist lørdag spille uten tilskuere i hjemmetapet mot Albania etter at publikum kom med rasistiske tilrop mot de engelske spillerne i september. Det ungarske forbundet måtte også betale en bot på 1,9 millioner kroner.

Ungarerne får heller ikke ha publikum på to av kampene i neste års Nations League etter rasisme på tribunene i sommerens EM.