NEW YORK CITY - CINCINNATI 4–0

Alexandru Mitritas scoring etter bare 30 sekunder la grunnlaget for en storseier i hjemmekampen. Målet er det raskeste New York City har scoret i en kamp noensinne.

Senere i første omgang skulle svenske Anton Tinnerholm doble ledelsen for Deilas lag, før Mitrita scoret sitt andre mål og sørget for en komfortabel 3-0-ledelse til pause.

Cincinnati maktet ikke å svare. I stedet fastsatte Jesus Medina sluttresultatet til 4-0 kort tid før slutt.

– Vi var mer effektive i dag enn i de forrige kampene. Vi scoret tidlig, og det gjør det selvsagt lettere å score flere. Dette var et nytt steg i riktig retning, sa Deila på pressekonferansen etter kampen.

New York City har vunnet seks av sesongens 14 kamper og er oppe på 5.-plass i MLS' østre avdeling. Laget er godt i rute til å kvalifisere seg til sluttspillet i ligaen.