Fire minutter ut i den andre omgangen ble det klabb og babb for Napoli i egen 16-meter. Etter et Milan-frispark fra høyre fikk de til slutt sendt ballen i retning ut av egen boks, men der kom Davide Calabria stormende og banket til.

Ballen kronglet seg gjennom en full 16-meter og var innom Giroud, før den til slutt gikk i målet bak Napoli-keeper David Ospina.

Franskmannens mål ble kampens eneste. Med tre poeng tok Milan seg dermed forbi Inter på tabellen og leder med to poeng. Inter har én kamp til gode på byrivalen.

Samtidig som han avgjorde kampen i den andre omgangen, var Giroud i begivenhetenes sentrum og i den første omgangen.

Etter en duell med Napoli-spiller Kalidou Koulibaly, ble Olivier Giroud liggende. Spillet fortsatte, men til slutt gikk ballen ut over sidelinjen.

Helsepersonell kom frem til Giroud og fikk dratt ned strømpen til franskmannen, da fikk hovedpersonen selv seg en overraskelse. For taklingen hadde laget en flenge i Girouds hud.

– Det er klart han kjenner den. Det så ikke bra ut, kommenterte Yngve Gjerde.

Til slutt fikk han lappet sammen skaden, fortsatte kampen og scoret før han ble byttet av.

Og hadde Giroud og resten av Milan fått viljen sin, kunne seieren vært større. For bare minutter ut i den første omgangen gikk Ismaël Bennacer ned i Napolis 16-meter. Dommeren så ut til å ta fløyten mot munnen, men det ble aldri blåst for straffe.

Det gjorde Milan-manager Stefano Pioli rasende, og for en påfølgende tirade mot dommeren, ble han belønnet med det gule kortet.

Kun minutter før fulltid ble Zlatan Ibrahimovic byttet inn og var tilbake i spill etter en lengre skadeperiode.

Milan møter Empoli i sin neste Serie A-kamp neste lørdag, mens Napoli møter Hellas Verona om én uke. Inter på sin side møter Torino etter midtukekampen mot Liverpool i Champions League.