Det får VG opplyst fra informert hold. Etter først å ha lagt inn et bud på ti millioner kroner, kom Molde med et nytt og forbedret bud, men nok en gang sa HamKam nei.

Overfor Hamar Arbeiderblad bekrefter Eriksen at han ønsker seg bort.

– Jeg ønsker en overgang til Molde nå. Jeg digger «Kamma», men må tenke på meg selv om min egen karriere også, sier han.

Samtidig er også Bodø/Glimt interessert i å kjøpe midtbanespilleren. HamKam ønsker heller å selge til Bodø/Glimt for en betydelig lavere sum, ettersom nordlendingene er villige til å vente til etter sesongen.

Før sesongen var Rosenborg-trener Kjetil Rekdal interessert i å hente Eriksen til Trøndelag. Det førte til en offentlig krangel hvor Eriksen ga klart og tydelig uttrykk for at han ønsket å dra.

VG får opplyst at Eriksen igjen skal ha ytret ønske om å forlate Hamar. I tillegg til å kjempe om seriegull med Molde, er han også forespeilet en betydelig høyere lønn enn den han har i dag.

Eriksen tjener for øyeblikket under 40 000 i måneden i HamKam, og har i tillegg en barnehagejobb ved siden av fotballen. Han har kontrakt med HamKam ut desember 2023.

VG var i kontakt med HamKam-sportssjef Espen Olsen fredag kveld, men han ønsket ikke å kommentere den angivelige interessen fra Molde og Bodø/Glimt. Det har ikke lyktes VG å få en kommentar fra Eriksens agenter, Mike Kjølø og Morten Wivestad.