HAMBURG TYSKLAND  20100511.Fulham trener dagen før finalen mot Atletico Madrid i Europa League. Roy Hodgson med Brede Hangeland i bakgrunnen. FOTO: BJØRN S. DELEBEKK HAMBURG TYSKLAND 20100511.Fulham trener dagen før finalen mot Atletico Madrid i Europa League. Roy Hodgson med Brede Hangeland i bakgrunnen. FOTO: BJØRN S. DELEBEKK Foto: Delebekk, Bjørn S.

Liverpool kan ikke hente Hangeland

<p>Klausul hindrer Roy Hodgson i å hente Fulham-spillere.</p>

Statistikksenter Premier League:

Allerede før Roy Hodgson ble presentert som manager i Liverpool i dag ble det spekulert om Brede Hangeland kunne bli hans første kjøp til klubben. Den britiske avisen The Times mente å vite at han stod øverst på ønskelisten til den tidligere Viking-treneren.

Liverpool-legenden Phil Thompson uttalte også at han ville elsket å sett den norske landslagskapteinen spille for Liverpool. Han mente blant annet at Hangeland lignet på den tidligere Liverpool-stopperen Sami Hyypiä i spillestilen.

På tross av alle spekulasjonene kommer det ikke til å bli en overgang til Liverpool med det første for Fulham-forsvareren. Ifølge BBC inneholder Hodgsons kontrakt en klausul som hindrer han i å kjøpe Fulham-spillere. Det står ikke noe om hvor lenge den klausulen er gjeldende.