England manager Fabio Capello watches his players warm-up--------------------Joe Toth / BPITrainingTraining - England02 March 2010Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com England manager Fabio Capello watches his players warm-up--------------------Joe Toth / BPITrainingTraining - England02 March 2010Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

- De er unge og rike gutter. Det er problemet

<p>Capello advarte landslagsspillerne.</p>

Englands landslagstrener mener de store pengebeløpene fotballstjernene tjener er årsaken til de private problemene utenfor banen.

— De er unge og rike gutter. Det er det som er problemet. Det gjelder ikke kun her (England), men også i Italia, Tyskland, Spania og i hvert land hvor fotballen er så viktig har de samme problemet, sier Fabio Capello til BBC.

I dag er det 100 dager til VM sparkes i gang. Capello og det engelske landslaget har hatt flere utenomsportslige kriser de siste ukene. Situasjonen rundt John Terrys utroskap med Wayne Bridges eks-kjæreste nådde nye høyder forrige uke. Da ble det klart at Bridge dropper landslagsspill i tiden fremover.

Han nektet å hilse på Terry da de møttes på Stamford Bridge forrige helg.

Det har også stormet rundt venstrebacken Ashely Cole etter at det ble klart at han og kona Cheryl Cole skal skilles. Bakgrunnen for det skal være Coles mange utskeielser med andre damer.

- Privatlivet er et stort problem for noen spillere. Det gir både klubber og meg problemer. Spillerne skal være forbilder for barn og supporterne. Jeg har gitt beskjed om å ikke ta noen sjanser nå fremover, er den harde dommen fra Capello.

I forkant at kveldens treningskamp mellom England og Egypt har Capello gitt beskjed om at Terry ikke vil bli landslagskaptein så lenge han styrer landslaget.