Wayne Rooney fikk nye spørsmål om han er fornøyd i klubben etter seieren over Bayer Leverkusen i går. Wayne Rooney fikk nye spørsmål om han er fornøyd i klubben etter seieren over Bayer Leverkusen i går. Foto: NTB Scanpix

Rooney irritert etter nye Chelsea-spørsmål

Wayne Rooney var i godt humør helt til journalisten spurte om sommerens Chelsea-rykter.

Wayne Rooney nådde 200 scoringer for Manchester United i tirsdagens 4-2-seier mot Bayer Leverkusen i Champions League. Angriperen scoret to mål, og hadde en assist på målet til Antonio Valencia.

I et intervju med ITV etter kampen fikk Rooney flere spørsmål om sommerens Chelsea-rykter, og om han nå er fornøyd med å være på Old Trafford etter at overgangsvinduet stengte.

Irritert Rooney

Dette var dog ikke det Rooney ønsket å snakke om etter kampslutt, ifølge Daily Mail.

— Hør her, jeg konsentrerer meg om fotballen, noe jeg har gjort hele sommeren. Jeg har stått på for å komme i form til sesongen. Jeg er fornøyd med hvordan jeg har kommet tilbake og jeg er glad for at jeg scorer mål, sa spissen etter journalistens første spørsmål.

Men journalisten fortsatte å grille Rooney med spekulasjonene. Han spurte videre om han ble bedt om å forlate Manchester United denne sommeren, etter at Alex Ferguson gikk ut og sa at spilleren hadde uttrykt et ønske om å komme seg videre.

— Hør her, jeg fortalte deg det nettopp. Jeg konsentrerer meg om fotballen, som jeg har gjort hele tiden, svarte en tydelig preget Rooney.

Moyes usikker

David Moyes fikk også spørsmål om Rooneys tilstedeværelse i Manchester United. Den nye manageren meddelte at han ikke kan gi et klart svar på om Rooney er glad for å være i klubben, og har planer om å være der over lengre tid.

— Jeg vet ikke. Han er vært bra på trening, jobbet hardt og han er i form. Jeg har sett Rooney før, og som jeg sa for noen måneder sider, så har han muligheten til å bli en av de skikkelig store, sa United-manageren.

- Jeg elsker å spille med Rooney

Manchester Uniteds stjernespiller Robin Van Persie legger ikke skjul på at han er veldig fornøyd med å ha Rooney på banen.

— Jeg elsker å spille med Rooney. Han er en bit av alt. Han kan spille i front og han kan spille bak, samtidig som han er god på de korte- og lange pasningene, sier Van Persie som også scoret ett mål mot Bayer Leverkusen.