Cech2 Cech2 Foto: Digitalsport

Bedring for Cech

<p>Den skadde Chelsea-keeperen Petr Cech er blitt overført til et sykehus nærmere hans hjem etter at tsjekkerens tilstand er blitt betraktelig bedre den siste tiden.</p>

Cech er blitt operert for brudd på hodeskallen etter et ublidt møte med Reading-spiller Stephen Hunts kne sist helg. Etter at keeperen har gjort store fremskritt den siste tiden, er han nå blitt overført fra Radcliffe-sykehuset i Oxford til et sykehus nærmere hans hjem i Surrey.

Han er nå i stand til å gå rundt på egen hånd, opplyser BBC.

– Alle i Chelsea, hans kone Martina og hans familie, ønsker å rose kirurgene og sykehuspersonellet på Radcliffe og Royal Berkshire sykehus for førsteklasses pleie de siste seks dagene, heter det i en pressemelding fra klubben.

Hilario fortsetter

Tredjekeeper Hilario storspilte i mesterligaoppgjøret mot Barcelona onsdag, som endte med 1-0-seier til Chelsea etter scoring av Didier Drogba. Portugiseren vokter målet også i helgens kamp mot Portsmouth – på sin 31-årsdag.

Carlo Cudicini er nemlig ikke kommet til hektene etter hodeskaden han pådro seg i kampen mot Reading, men ventes tilbake på banen i neste uke.

(©NTB)