TRENER MED UNITED: Knut Olav Rindarøy. TRENER MED UNITED: Knut Olav Rindarøy. Foto: Digitalsport

Rindarøy trener med Manchester United

<p>Knut Olav Rindarøy har de siste dagene trent sammen med Manchester United</p>

Administrerende direktør i MFK,Tarje Nordstrand Jacobsen, forteller til moldefk.no at det fortsatt er så stor og konkret interesse for Knut Olav Rindarøy i England, at oppholdet er utvidet noen dager.

— Rindarøy er ventet tilbake til Molde tirsdag eller onsdag i kommende uke, sier administrerende direktør i MFK, Tarje Nordstrand Jacobsen til moldefk.no.

Molde-backen var på treningsopphold i den engelske Premier League-klubben Everton fra tirsdag til torsdag. Fredag dro han videre til Manchester United, der han skal trene frem til tirsdag.

Da Aftenposten.no snakket med Rindarøy fredag sa han dette:

— Jeg reiser ikke hjem ennå. Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir her, men i hvert fall over helgen, sier Rindarøy.

  • KAMPANJETILBUD! Kjøp tilgang til alle kampene på La Manga Cup 1 og 2 samt Eliteserien HER! Du kan se alle kampene fra årets Eliteserie samt La Manga Cup hos oss. KJØP LIVE-TILGANG HER!

Molde ønsker å selge 24-åringen nå, ettersom han ikke har ønsket å forlenge kontrakten som går ut etter sesongen. Dersom Molde ikke får solgt ham i januar, står han fritt til å forhandle med andre klubber i august. Romsdals Budstikke har tidligere skrevet at Molde vil ha mellom 10 og 15 millioner kroner for Rindarøy. Klubben vil ikke bekrefte summen, men sier de har skissert hvor mye de mener han er verdt.