Liverpool-manager Roy Hodgson er ille ute etter et nytt tap. Liverpool-manager Roy Hodgson er ille ute etter et nytt tap. Foto: Matt West

Hånet Hodgson: «Du får sparken i morgen»

<p><a target="_blank" href="/stat/index.jsp?stats=true&amp;type=kampfakta&amp;matchId=288214">Blackburn — Liverpool 3-1:</a> Blackburn-fansen ertet gamlesjefen.</p>

Morten Gamst Pedersen og hans lagkamerater i Blackburn tok en etterlengtet seier da Liverpool ble slått 3-1 i onsdagens lokaloppgjør.

Liverpool hadde tapt bare en av de 24 foregående seriekampene mot Blackburn, men laget gikk på en ny smell. Blackburn-fansen sang «du får sparken i morgen» med adresse til Roy Hodgson.

Det skal også ha vært Liverpool-supportere som sang det samme. Etter kampen nektet Hodgson å svare på spørsmål om sin fremtid. Han svarte på tre spørsmål fra den skrivende pressen.

— Jeg ønsker ikke å snakke om det (trenersituasjonen, journ.anm.), siden jeg naturligvis er deprimert nok allerede med vår prestasjon og vårt resultat, sa Hodgson ifølge sportinglife.com.

— Jeg har ingen kommentarer og jeg har ingen intensjoner om å svare på noen spørsmål angående det temaet, sa han.

Hodgson har Blackburn på den lange listen over tidligere arbeidsgivere, og snart kan også Liverpool stå på den listen.

— Jeg er veldig skuffet på vegne av supporterne som støttet oss og som måtte se at vi slapp inn de målene vi gjorde, sa Hodgson.

- Uheldigvis er det slik at når man er Liverpool og taper borte mot Blackburn, så er det ingenting som kan sies som vil gjøre ting mer positive, mente 63-åringen.

Blackburn tok tre måls ledelse på Ewood Park før Steven Gerrard reduserte en gang og skjøt et straffespark over mål i sluttminuttene.

- Vi gjorde mye bra i andre omgang for å prøve å komme oss ut av en tilsynelatende håpløs situasjon, og hadde Stevens straffespark gått inn, så kanskje vi kunne ha gjort de siste fem minuttene spennende, sa Roy Hodgson.

(Artikkelen fortsetter)

Liverpool-krisen fortsatte på Ewood Park (Foto: Digitalsport)

Mest foruroligende for Liverpool er det at det var langt fra fullt på tribuneseksjonen avsatt for gjestefans. Det er nesten uhørt i tilsvarende oppgjør.

Martin Olsson ga Blackburn ledelsen etter en drøy halvtime. Ryan Nelsen slo et langt framspill til Mame Biram Diouf, og på innlegget løp svensken forbi Glen Johnson og scoret enkelt.

Statistikksenter Premier League:

Seks minutter senere var Morten Gamst Pedersen servitør da Benjani Mwaruwani doblet ledelsen.

Benjani gjorde også 3-0-målet etter at David Hoilett herjet med Martin Skrtel og Johnson før han serverte en nesten ferdigscoret pasning.

Gerrard ga Liverpool litt håp da han satte inn returen etter et skudd fra Fernando Torres, men lagkapteinen skjøt svakt over mål da han fikk ta straffespark etter at han selv ble felt av Salgado fem minutter før slutt.

Dermed måtte Liverpool tåle en ny smell, og Blackburn passerte laget på tabellen.

Steven Gerrard kunne redusert til 2-3, men misbruker sjansen fra straffemerket. (Foto: Digitalsport)

(©NTB)