Arsenal's manager Arsene Wenger leaves the pitch after losing to Stoke City in their FA Cup soccer match at the Britannia Stadium in Stoke-on-Trent, central England January 24, 2010.   REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Arsenal's manager Arsene Wenger leaves the pitch after losing to Stoke City in their FA Cup soccer match at the Britannia Stadium in Stoke-on-Trent, central England January 24, 2010. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto: DARREN STAPLES

Wenger: - Angrer ikke på laguttaket

<p>Arsenal-sjefen sendte et meget urutinert mannskap på banen mot Stoke.<br></br></p>

Arsenal stilte med et svært ungt mannskap i FA-cupkampen borte mot Stoke søndag ettermiddag. Stoke på Britannia Stadium er alltid en vanskelig bortekamp, og det skulle vise seg å bli for tøft for Arsenals unggutter.

Eneste lyspunkt for Wenger var at Sol Campbell spilte sin første kamp for A-laget siden mai 2006. — Kampen var mer fysisk enn teknisk, og fysisk sett var de sterkere enn oss i det som var en veldig enkel kamp. Noen av våre spillere var litt for unge og klarte ikke å takle det, sa Arsenal-manager Arsene Wenger ifølge sportinglife.com.

(saken fortsetter)

RE-DEBUTERTE FOR ARSENAL: Sol Campbell i kamp med Stokes Ricardo Fuller. (Foto: Digitalsport)

Nytt Delap-innkast

Det gikk ikke mer enn ett knapt minutt før Stokes Rory Delap tok løpefart på høyresiden og kastet ballen helt inn i boksen. Ricardo Fuller kom på et perfekt timet løp på første stolpe og headet ballen i mål bak Arsenal-målvakt Lukasz Fabianski.

MÅLSERVICE HER

Fem minutter før pause slo Arsenal tilbake, etter å ha fått frispark utenfor hjørnet av 16-meteren. Cesc Fabregas la ballen til rette for Denílson, som sendte ballen i mål bak Thomas Sørensen. Dermed sto det uavgjort 1-1 til pause på Britannia Stadium.

  • KAMPANJETILBUD! Kjøp tilgang til alle kampene på La Manga Cup 1 og 2 samt Eliteserien HER! Du kan se alle kampene fra årets Eliteserie samt La Manga Cup hos oss. KJØP LIVE-TILGANG HER!

Stoke kom tilbake

Men i det 77. minutt rystet Ricardo Fuller Arsenal da han stanget inn Stokes ledermål etter flott forarbeid av Mamady Sidibé.

(saken fortsetter)

STOKE-HELT: Ricardo Fuller har scoret 2-1-målet. (Foto: Scanpix)

Fire minutter før full tid økte Stoke ledelsen etter godt kontringsspill. Matthew Etherington fant Dean Whitehead på bakerste stolpe etter et godt løp på høyrekanten og midtbanespilleren satte enkelt inn 3-1 foran hjemmepublikummet.

Wenger angrer ikke

Arsenal-manager Wenger sier at han ikke hadde noe valg når det gjaldt hvilket lag han kunne stille med.

— Jeg angrer ikke på laget jeg stilte med, jeg hadde ikke mye til valg. Vi har ti skader og et veldig vanskelig ligaprogram foran oss. Vi kan ikke spille med de samme elleve hver gang, det er helt sikkert, mener Wenger.

Franskmannen forsvarte sine urutinerte spillere etter kampen.

— Om man ikke vinner i slike situasjoner, så er det min feil. Jeg kan kun støtte det laget jeg valgte ut under omstendighetene. Vi tapte, men det var ikke mye spillerom i forhold til tilgjengelige spillere.

— Vi vet at uansett hvilket lag de stiller med, så er de et kvalitetslag. De er i toppen av Premier League selv om de har mange skader allerede, så han (Wenger) har dybde og kvalitet i stallen sin, mente Stoke-manager Tony Pulis.

- Alltid tøft å spille mot oss

Innkast-helt Rory Delap hadde følgende å si til Viasat etter kampen.

- Det er stort å slå ut Arsenal. Vi spilte slik som vi bruker og gjorde det hardt for dem i dag. Et lag som Arsenal vil alltid ha sine gode perioder i kampene, men det er tøft for alle å spille mot oss.

— Vi ønsker å komme så langt som vi kan, sier Rory Delap om lagets muligheter videre i FA-cupen.

Tony Pulis' menn kan ha en mulighet, for nå er både Manchester United, Liverpool og Arsenal ute av årets turnering.