Fulham-sjef Roy Hodgson skal være enig om en overgang til Liverpool. Det kan også bety at Brede Hangeland er ønsket på Anfield. Fulham-sjef Roy Hodgson skal være enig om en overgang til Liverpool. Det kan også bety at Brede Hangeland er ønsket på Anfield. Foto: Delebekk, Bjørn S.

Hangeland: - Får se hva som skjer

<p>Brede Hangeland regner med å ta en prat med Roy Hodgson, men vil ikke spekulere om en framtid i Liverpool.</p>

Statistikksenter Premier League:

Den norske landslagskapteinen bruker den siste ferieuka til å instruere på fotballskolen til firmaet Actionball i Sandnes, som han driver sammen med de to tidligere lagkameratene i Viking, Øyvind Svenning og Jørgen Tengesdal.

Spekulasjoner om en mulig overgang til Liverpool ønsker han å si minst mulig om.

— Jeg tror aldri noe i intervjuer, så vi får se hva som skjer. Jeg trives godt i Fulham og har nettopp skrevet en langt kontrakt med klubben. Det forholder jeg meg til. Men jeg regner jo med at jeg får tatt en prat med Roy Hodgson når treningene i Fulham starter neste uke , sier Hangeland i et intervju med lokalfjernsynsstasjonen TVVest.

(Artikkelen fortsetter)

Brede Hangeland har spilt under Roy Hodgson i Viking og Fulham. Her er de sammen fra tiden i Stavanger. Bildet er tatt i 2005— (Foto: Digitalsport)

Den engelske avisen The Times skrev onsdag at Hangeland står øverst på Hodgsons liste over nye spillere når han overtar managerjobben i Liverpool.

— Jeg hadde håpet at Roy Hodgson skulle bli værende i Fulham, men skjønner jo at andre klubber er interessert i hans tjenester. Etter min mening er Hodgson hovedgrunnen til at Fulham har gjort det så bra, sier Hangeland.