Robinho of Manchester City rues a missed chance--------------------Matt West / BPIBarclays Premier LeagueBlackburn Rovers v Manchester City15 August 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Robinho of Manchester City rues a missed chance--------------------Matt West / BPIBarclays Premier LeagueBlackburn Rovers v Manchester City15 August 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Matt West

Vil vekk fra City

<p>Robinhos dager i Manchester kan være talte.</p>

Robinho startet for Manchester City i FA-cupen mot Scunthorpe i dag, men nå ser det ut til at brasilianeren er på vei bort fra England.

Gamleklubben Santos i hjemlandet kan være Robinhos neste klubb. Det skriver sportinglife.com.

— Det som er viktig er å være lykkelig. Penger er ikke alt, sier Robinho til en brasiliansk radiostasjon.

— For det første så går jeg gjennom en dårlig periode. (City-manager Roberto) Mancini har sagt at jeg ikke kommer til å spille hver kamp. Jeg aksepterte ikke det og har sagt ifra. Det er et VM-år, sier 25-åringen.

Robinho kom tidlig inn som innbytter i Citys tap mot Everton forrige helg, men ble tatt av banen igjen i andre omgang. Dette har satt fart i ryktene om brasilianerens sorti fra Eastlands.

Den brasilianske landslagsspilleren kom til Manchester City fra Real Madrid sommeren 2008. Han begynte sin karriere i Pelés gamle klubb Santos før han dro til Spania i 2005. - Direktørene er alle enige om at det hadde vært bedre å sende meg ut på lån. Det ville ha vært helt fenomenalt å få returnere til Santos. Det ville ha hjulpet meg på veien mot VM. Det er mitt hjem, og jeg kjenner alle der, sier han.