Jed Leicester / Back Page ImagesFA Barclays PremiershipReading v Chelsea14th October, 2006Didier Drogba of Chelsea--------------------Jed Leicester  +44 7967091226Javier Garcia  +44 7887794393info@backpageimages.comhttp://backpageimages.com/ Jed Leicester / Back Page ImagesFA Barclays PremiershipReading v Chelsea14th October, 2006Didier Drogba of Chelsea--------------------Jed Leicester +44 7967091226Javier Garcia +44 7887794393info@backpageimages.comhttp://backpageimages.com/ Foto: Jed Leicester / Back Page Images

- Hunt gjorde det med vilje

<p>Chelsea-spissen Didier Drogba beskylder Reading-spiller Stephen Hunt for å ha skadet Petr Cech med vilje.</p>

– Ikke fortell meg eventyr. Det var intet uhell. Hunt så at han kom til å kollidere med Petr, og han gjorde intet for å unngå det, sier Drogba til den franske sportsavisen L’Equipe.

– Men det verste kom etterpå. Mens Peter ble båret ut, stod Hunt og lo.

Debatten raser i England om i hvilken grad Hunt er å klandre for den alvorlige skaden Chelseas tsjekkiske keeper pådro seg. Cech er operert for kraniebrudd og blir borte fra fotballen i inntil ett år.

Hunt hevder at det var et rent uhell at kneet hans traff Cechs hode da målvakten kastet seg og grep ballen i kampens første minutt. Drogba tror ham ikke.

– Jeg er ikke paranoid, men de hater oss. Enkelte er villige til å gjøre alt for å slå oss. For oss var det en vanlig kamp, men vi innså tidlig at det var sesongens kamp for Reading. Helt fra start prøvde Hunt å skremme oss, hevder han.